Słowinex
BEKIJK MEER

Welkom bij Słowinex - de meest duurzame Rieten Daken - tel: +31 646 63 35 65

Schrijf ons

Heeft u vragen. In dit gebied kunt u ons uw vragen of opmerkingen te delen. Wij lezen uw vragen graag en zullen u zo spoedig mogelijk een antwoord sturen. Of ga naar beneden om meer over ons te lezen.

  • Słowinex
  • Rietdekkersbedrijf
  • ul. Partyzantów 18
  • 76-213 Gardna Wielka
  • Polen
  • tel. +31 646 63 35 65
  • e-mail: biuro@reed.pl

Zie Onze Rieten Daken en Huizen op Youtube
Rieten daken

Tegenwoordig houden wij ons bezig vooral met het maken van rieten dakbedekkingen, het bouwen van houten huizen, productie – verwerving van riet op het grondgebied van de landstreek Pommmeren, de vervaardiging van verschillende houten producten, zoals opvouwbare tuinhuisjes met het rieten dak, die al jarenlang geëxporteerd worden naar Nederland, het uitvoeren van brandbeveiligingen op rieten daken.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf dat vanaf 1988 actief is. Aanvankelijk hielden wij ons bezig met de vervaardiging van houten producten, het verwerven en de export van riet, vooral naar de Duitse markt. Vanaf 1992 hebben wij het gebied van onze activiteit uitgebreid met bouwdiensten, voornamelijk met de montage van houten constructies, diensten verbonden met vervoer en dakbedekking, en vooral met rieten dakbedekkingen.

Hele Europese Unie

Wij zijn actief op het grondgebied van Polen en vanaf vele jaren op het terrein van de hele Europese Unie, vooral in: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Tsjechië, Ierland en Duitsland. Wij hebben 20 dakdekkers in dienst, 12 personen voor verwerving en bewerking van riet, 6 personen voor de vervaardiging van houtproducten. Voortdurend werken wij samen met buitenlandse partners die het Duits, het Engels, het Vlaams, het Russisch spreken.

Renovatie van historische gebouwen en Onderhoud van oude daken

Het bedrijf Słowinex werkt al jaren samen met monumentenzorg instellingen, openluchtmusea op het grondgebied van Pommeren en in het hele land. Het resultaat van deze samenwerking is de specialisatie in onderhoud en renovatiewerken. In deze periode hebben wij het herstel en ombouw verricht van houten constructies van riet en strobedekkingen op vele objecten.
In samenwerking met specialisten zijn wij in staat een renovatie, herstel of reconstructie van elk houten object aan te nemen. In de laatste jaren is het populair geworden om houten elementen, als ook hele dakbedekkingen van riet en dakspaan te verouderen. Wij baseren deze technieken vooral op het zandstralen en logen. Gedurende een paar jaar van de geschiedenis van werken is ons bedrijf bezig geweest met renovaties, reconstructies en onderhoud van historische objecten. Wij zijn in staat elk object te inventariseren, ontmantelen, verplaatsen en opnieuw monteren met aanvulling met ontbrekende elementen. Wij werken samen met ontwerpers, restaurateurs en architecten in het hele land.
Wij maken reparaties van oude rietbedekkingen, beplankingen, renovatie van nokken, impregnatie van zowel de objecten die door ons zijn vervaardigd, als ook door andere producenten.